اهمیت شبهای قدر
«خانم مریم لشکری» در ارتباط با «اهمیت شبهای قدر» بیان کرد: شب قدر، شب تقدیر است و تقدیرات یک سال انسان از عالم بالا در این عالم، معین میشود.
وی با بیان این که احیاء و شبزندهداری مجموع سه شب قدر از کارهای توصیه شده لیالی قدر است، افزود: معنای احیاء ظاهری این است که انسان اهل معامله با خدا و اهل اخلاص باشد تا بتواند حضور حضرت حق را در همه جا ببیند.
استاد حوزه به تحصیل اخلاص در اعمال و عبادات در این شبها تاکید کرد و ادامه داد: احیاء در عبادات زمانی تحقق مییابد که انسان با خدا معامله کند و همه کارهایش را برای خدا انجام بدهد، بنابراین در این شبها به اخلاص در اعمال بیشتر از کثرت در عبادتها توصیه شده است.
وی شب قدر را شب نزول رزق ولایت و رزق قرآن دانست و تصریح کرد: درک شب قدر راه ورود به حقیقت قرآن و ولایت است و اگر کسی شب قدر را درک کند، به اندازه درکش از شب قدر، به حقیقت توحید و ولایت میرسد.
خانم لشکری خاطر نشان کرد: شب قدر، شب رسیدن به حقیقت قرآن و ولایت است و اگر کسی به حقیقت این شب وارد شود، حیات طیبه، نور و رهایی از آتش جهنم را به دست آورده است.
وی احساس پشیمانی و توبه به درگاه خداوند را مقدمه کسب مغفرت الهی خواند و تاکید کرد: رحمت خداوند خیلی بزرگتر از گناهان بندگان است و اگر کسی گناه خودش را بزرگتر از رحمت خدا ببیند، این یأس از روح الله و جزء گناهان کبیره است.
استاد حوزه افزود: خداوند در شب قدر ملائک را میفرستد و درها تا آسمان هفتم هم باز است و خداوند در این شب همه را قبول می کند و به همه اجازه ورود داده است.
وی توسل به اهل بیت(علیهمالسلام) در شبهای قدر را از راههای تقرب به خداوند دانست و ادامه داد: شب قدر منتسب به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) است و نزدیکترین راه برای درک حقیقت شب قدر و بهرهمندی از برکات آن، توجه به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و توسل و تضرع به مقام امام حسین(علیهالسلام) است.