علم آموزی
خانم «نفیسهسادات حسینیواعظ» در نشست تربیتی در جمع خواهران طلبه مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(سلاماللهعلیها) گرگان بیان کرد: وجود ابواب متعدد روایی مبنی بر ارزش و جایگاه علم و علم آموزی در منابع حدیثی و تفسیری قرآن کریم نشان از اهمیت این موضوع در دین مبین اسلام دارد.
وی با بیان این که دعوت به اسلام با دعوت به علم آغاز شده است، ادامه داد: نزول قرآن با آیات مرتبط با علم، معرفت و ابزار شناخت خداوند شروع و پایان مىگیرد که دلیل روشنى بر ارزش و لزوم علم آموزی است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان با بیان این که در آیات و روایات، علم و دانش هدف آفرینش جهان معرفی شده است، افزود: از اهداف آفرینش جهان آگاه ساختن انسان از علم و قدرت خداوند و شتاخت خداوند سبب معرفت به بندگی خدا و خارجشدن از بندگی غیر خدا میشود.
وی یکی از اهداف بعثت انبیاء را تعلیم و تربیت برشمرد و تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که به صورت مکرر در آیات قرآن بیان شده و بر ارزش یادگیری و تربیت صحه میگذارد این است که ثمره بعثت و فرستادن پیامبران، معرفت و شناخت حکمت الهی است.
استاد حوزه علم را ملاک و معیار برتری انسان دانست و خاطرنشان کرد: آدمی به واسطه علم آموزی و کسب معرفت قیمت و ارزش پیدا میکند و مقام و رتبه خود را در جهان هستی بالا میبرد.
وی یکی از لوازم مدیریت و رهبری در گفتمان اسلامی را مجهز بودن به سلاح علم و دانش دانست و تاکید کرد: در فرهنگ قرانی معیار انتخاب زمامدار حکومت، قدرت علمی و توان تحلیلی فرد است که از کارکرد و تاثیرهای علم و دانش است.
خانم حسینیواعظ علم را سرچشمه ایمان و تقوا خواند و افزود: وجود عالم بی عمل حاکی از این است که همیشه علم منجر به تقوا نخواهد شد ولى بدون شک علم مقدمه و زمینهاى براى تقوا است.
وی به مرجعیت علمی بانوان در جامعه اشاره کرد و گفت: با به دست آوردن تخصص و تحصیل در سطحهای بالاتر علمی بانوان میتوانند به جایگاه علمی خود در جامعه و مرجعیت فکری برسند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان گفت: آمادگی بالای علمی از لوازم کارشناسی دین است، بنابراین خواهران طلبه باید هر لحظه از لحاظ علمی بهروز و آماده باشند تا بتوانند پاسخی مستدل و درست در مسائل و شبهات روز ارائه دهند.