هدایتگری امت از وظایف پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم)
«خانم ربابه هاشمی» در مراسم جشن مبعث پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(سلاماللهعلیها) گرگان بیان کرد: هدایت فقط به وسیله نور خدای متعال است و از مسیر نورهای مطهر پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و معصومین(علیهمالسلام) محقق میشود.
وی با بیان این که هدایتگری امت از وظایف پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) است، افزود: برنامه کلی انبیاء تربیت انسان و سوق دادن انسان به سمت رشد و کمال فردی است.
خانم هاشمی تعلیم قرآن را ابزار هدایت پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) دانست و ادامه داد: در منطق اسلام، اداره امور مردم و جامعه، با هدایت انوار قرآنى و احکام الهى است و قرآن به عنوان یک اثر مکتوب در هدایتگری انسانها از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی تقوا را شرط اثرپذیری هدایت قرآن خواند و تصریح کرد: بهرهمندی از هدایت قرآن به میزان برخورداری انسان از تقواست، هر چه انسان از تقوای بیشتری برخوردار باشد از هدایت قرآن بهرهمند میشود.
مبلغ مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(سلاماللهعلیها) با بیان این که تهذیب نفس و آموزش حکمت دو ابزار تربیتی پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) در هدایت انسان ها بود، خاطر نشان کرد: دعوت به خدا با استفاده از حکمت و موعظه حسنه و جدال احسن، دعوت همراه با بصیرت است.
وی به نگرانی های پیامبر در مسیر هدایت الهی اشاره کرد و گفت: اختلاف و تفرقه بین امت اسلامی از دغدغه و نگرانیهای پیامبر اسلام بود؛ زیرا اختلاف میان امت اسلام پیامدی جز هرج و مرج و دشمنی ندارد.
کارشناس سیاسی با بیان این که وحدت از مهمترین مختصات دین مبین اسلام است، خاطر نشان کرد: وحدت بین جامعه اسلامی رمز موفقیت و موجب خنثی شدن نقشه های دشمن میشود.
وی انحراف در جامعه اسلامی را از دیگر نگرانیهای پیامبر برشمرد و تاکید کرد: شبهه افکنی و تضعیف و تشکیک مبانی معرفتی و عقیدتی برای منحرف ساختن مسلمانان بخصوص جوانان از طرحهای دشمن است.
خانم هاشمی با بیان این که دشمنان نیتهای شیطانی خود را در قالبهای زیبا و با استفاده از قرآن و سنت به مخاطب القاء میکنند تا او را مجذوب خود سازند، افزود: به حکم قرآن وظیفه جهادگران دینی است که با موعظه، حکمت و جدال احسن با فتنهگران در دین خدا مبارزه کرده تا بساط فتنه برچیده شود.